Начало ММА Багата нарушава подготовката си заради Христо Стоичков

Багата нарушава подготовката си заради Христо Стоичков

Багата нарушава подготовката си заради Христо Стоичков
0

Месец преди битката си в UFC 238 с австралиеца Тай Туиваса на 08 юни в Чикаго, единственият българин в престижната верига за смесени бойни изкуства UFC Благой Иванов потвърди, че ще уважи с присъствието си представянето на биографичната книга “Христо Стоичков – Историята”. Исполинът в тежка категория каза по телефона от Лас Вегас, че ще наруши подготовката си за боя в Чикаго и ще уважи поканата на организаторите, пише в-к „България“, който излиза в САЩ.

Освен юначният българин, от “Чикаго Редс” получиха потвърждение и от Божидар Искренов – Гибона. Бившият национал на България, пръв разчупи стериотипа и игра за двата гранда “Левски” и “ЦСКА”. Радостта на народа, както го наричат привържениците на футбола в Родината, ще лети от столицата Вашингтон за събитието на 04 май. Съзвездието се допълва и от бронзовия медалист от световното в САЩ 94 – вратарят Димитър Попов.

Организаторите обещават, че ще има още световноизвестни спортисти, за които дори самият Христо Стоичков не знае.

Не е изненада, че кувертите за събитието свършиха седмици преди да се случи. Заради големият интерес, от “Чикаго Редс” постигнаха уговорка със собствениците на залата за отпускането на 90 допълнителни места. За тях обаче, няма да бъде включена вечеря, но ще бъдат с гарантирано място. Цените са $25 за възрастни и $15 за деца. Също така, за улеснение на всички, вратите на залата ще отворят в 6 PM, а не както официално е обявено в 7 PM.

Телефон за повече информация – 6307060696.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.