Начало ММА Бащата на Хабиб комуникира със знаци
0

Бащата на Хабиб комуникира със знаци

Бащата на Хабиб комуникира със знаци
0

Бащата на Хабиб Нурмагомедов все още не може да говори, след като официално е излекуван от коронавируса, и комуникира със сина си със знаци.

57-годишният Абдулманап е буден от комата, в която беше въведен медикаментозно и е напълно контактен. Състоянието му обаче все още не е добро, тъй като е имало усложнения след заразяването с COVID-19, каза Хабиб пред руските медии.

„Състоянието му е сериозно, все още е в интензивно отделение. Самият коронавирус вече е зад него, но е увредил бъбреците и сърцето му. Няма нужда да се притесняваме за вируса, само за другите последствия“, каза „Орела“, цитиран от RT Sport.

Бащата на Хабиб беше приет във военна болница в Москва след като претърпя удар в следствие на усложненията след заразяване с COVID-19. Според местните медии, Абдулманап Нурмагомедов е претърпял сърдечна операция, като ме у поставен байпас, но вече се подобрява.

Шампионът на UFC в лека категория призна, че баща му все още не може да говори, но двамата комуникират при посещенията му в болницата.

„Посещавам го, той ме разпознава, но не говорим, защото към него има прикачени медицински машини. Всеки ден ме пускат при него, седя там половин час и държа ръката му. Когато го попитам: „Татко, разпознаваш ли ме?“, той отговаря със знак“.