Начало ММА Белатор предлага на Франция помощ за ММА
0

Белатор предлага на Франция помощ за ММА

Белатор предлага на Франция помощ за ММА
0

Президентът на Белатор Скот Кокър е готов да се ангажира с регулирането на смесените бойни изкуства във Франция, след като страната реши да ги легализира.

Правителството повери отговорността за развитието на ММА на местната боксова федерация, като Кокър изрази готовност да помогне с опита си.

„Белатор приветства решението на Франция да придвижи напред регулирането на професионалните смесени бойни изкуства. Също така поздравяваме министъра на спорта за избора федерацията по бокс да отговаря за ММА, очакваме с интерес предстоящото решение и на националния Олимпийски комитет. Имайки предвид дългогодишните успехи на бокса, вярваме, че местната федерация е подходяща да надзирава и този спорт и за нас ще бъде удоволствие да работим съвместно с тях за развитието на ММА, безопасността и регулирането в цялата страна. Очакваме с нетърпение и да организираме събития на Белатор във Франция, да предоставим на феновете това невероятно шоу с някои от най-добрите атлети в света“, казва Скот Кокър в официално съобщение.