Начало ММА Бен Аскрен и Дарън Тил се захапаха в интернет

Бен Аскрен и Дарън Тил се захапаха в интернет

Бен Аскрен и Дарън Тил се захапаха в интернет
0

Часове след дебютната си победа Бен Аскрен вече се замеси в словесна война за евентуален следващ двубой. Британецът Дарън Тил, който ще се бие на UFC Лондон (16 март), не му остана длъжен.

Напротив – дори изсипа куп обиди по адрес на култовия къдрав състезател.

„Бен, представянето ти беше скапано. Ти едва победи. Много си грозен, тъпако. Брадичката ти е твърде голяма, за да бъде пропусната. Нямаш респект към никого. О… и също така си къдрав глупак. Ще се видим в Лондон, мъпет!“, написа в социалните мрежи Тил, като някои от обидните думи нямат директен превод на български.

Ето какво породи напрежението:

„Хей, Дарън. Сега вече нищо не стои между нас, ще ти избия зъбите. Ще се видим в Лондон, загубеняко.“

В английската столица съперник ще му е Джордж Масвидал. Друг вълнуващ сблъсък противопоставя бившия претендент за титлата в полутежка категория – Волкан Йоздемир и набиращия скорост Доминик Рейес.

След това събитие можем да очакваме „Дарън Тил – Бен Аскрен“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.