Бермудез бил на път да се откаже на UFC: Бруклин | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Бермудез бил на път да се откаже на UFC: Бруклин
0

Бермудез бил на път да се откаже на UFC: Бруклин

Бермудез бил на път да се откаже на UFC: Бруклин
0

След 8 години в UFC и 10 години професионална кариера, Денис Бермудез бил на път да се откаже от ММА битките. Боецът разказа пред MMAJunkie.com за преломния момент по време на двубоя с Те Едуардс на UFC On ESPN+ 1 в Бруклин, който го накарал да повярва отново в себе си.

„Изглеждаше, че не е изморителен двубой за мен, но беше. Исках да има повече кръв, или да му счупя ръката, но той ме блокираше добре. Не беше вълнуващ мач, но победих. Всички ще помнят това.“, коментира боецът от Лонг Айлънд.

Бермудез добави, че е бил на път да закачи ръкавиците преди тази битка, но сега е щастлив, че не го е направил.

„Децата ми трябва да се връщат към този момент и да виждат как съм се справил с трудностите. В първия рунд той ме удари силно и стоеше пред мен. Тогава си помислих, че не се чувствам добре тук и сега. За период от 20 секунди си мислех, че трябва да го оставя да победи, но после хванах крака му и си казах, че ще спечеля. Фактът, че имах монолог със себе си за 20 секунди по време на битка ме кара да се замисля, че това никога не би се случило, когато бях млад.“, завърши Денис „Белята“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.