Начало ММА Хабиб и Гейджи точни на кантара (ВИДЕО)
0

Хабиб и Гейджи точни на кантара (ВИДЕО)

Хабиб и Гейджи точни на кантара (ВИДЕО)
0

Двамата бойци от главния двубой на UFC 254 Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи преминаха успешно през официалното претегляне. Шампионът и претендентът „заковаха“ по 70.3 килограма на везната преди голямата битка този уикенд.

Бившият боец на „Белатор“ Майкъл Чандлър също стъпи на кантара и показа, че е в лимитие на „лека“ категория. Той ще бъде „резерва“ на Гейджи или Хабиб, ако един от двамата отпадне непосредствено преди битката.

В подглавната среща на вечерта бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър и набиращият скорост Джаред Каноние ще премерят сили. И двамата бяха в лимитие на категорията си на официалното претеглане. 

Единствените двама бойци, които не бяха в категория са от предварителните подгряващи срещи – Алекс Оливейра и Джоел Алварес. Все още не е ясно дали техните битки ще отпаднат.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".