Начало ММА Бившият шампион на UFC – Кейн Веласкез, разказа, какви уроци е научил в затова

Бившият шампион на UFC – Кейн Веласкез, разказа, какви уроци е научил в затова

Бившият шампион на UFC – Кейн Веласкез, разказа, какви уроци е научил в затова
0

Последната година беше бурна за Каин Веласкез и семейството му.

Бившият шампион на UFC в тежка категория беше арестуван и хвърлен в затвора за повече от осем месеца през 2022 г. по обвинения в опит за убийство на мъж, обвинен в малтретиране на 4-годишния син на Веласкез. 

Вече освободен под гаранция, Веласкез може да извлече важни уроци от престоя си в затвора в Санта Клара. Уроци, които носи днес със себе си.

„Възползвах се от възможността да бъда със себе си по онова време – беше хубаво и лошо, но най-вече добро“, каза Веласкез в JAXXON PODCAST . „Вярвам, че много хора трябва да преживеят нещо подобно, като да бъде отнети свободите им, да оценят това, което имат и това са най-малките неща, които приемаме за даденост.“

Веласкез е една от най-обичаните фигури в света на ММА. В един момент той беше и най-силният човек на планетата, когато управляваше като шампион на UFC в тежка категория в началото на 2010.

Ние сме толкова благословени всеки ден и се занимаваме с най-глупавите неща“, обясни Веласкез. „Когато ви отнемат свободата, разбирате: О, имах всичко това и това. Имах възможност просто да си тръгна, когато поискам. Качете се в колата си и излезте навън, погледнете природата. Имате възможност да отидете да видите нещо подобно и да оцените деня. Всеки ден, всеки момент, просто гледайки дърво, нещо толкова малко като това. Това дърво никога повече няма да изглежда така, освен в момента, в който го гледате. Никога няма да е същото. Как са листата, как духа вятърът. Никога няма да бъде същото, освен в този един момент. Така че отделете време и оценете, че този момент беше за вас. И така, такива малки неща.