Начало ММА Благой Иванов: Има голяма вероятност да се бия през май

Благой Иванов: Има голяма вероятност да се бия през май

Благой Иванов: Има голяма вероятност да се бия през май
0

Благой Иванов-Багата е на път да се завърне в октагона още този месец. Най-добрият ни ММА боец е получил обаждане от UFC и в момента се готви трескаво за мач. Българинът трябваше да се бие с Аугусто Сакай, но срещата пропадна заради коронавируса.

„Обадиха се и казаха, че има голяма вероятност да се бия през май. Все още не знам точна дата и противник“, Иванов сподели пред „България днес“.

Багата направи редица спаринги с нокаутьора Франсис Нгану.

Нгану благодари на Багата за спарингите (СНИМКА)

„Когато разбрах, че се отменя боят със Сакай намалих тренировките, но сега отново съм ги подновил на пълни обороти. Готвя се в Лас Вегас“, допълни Иванов.

Бойната карта за отложеното UFC 249 вече е ясна, но е много възможно българският ММА боец да участва на една от другите две галавечери – на 15 и 18 май (българско време).

Дейна Уайт насрочи три бойни шоута в много кратък срок, за да се реваншира за паузата от 2 месеца.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.