Начало ММА Браян Ортега ще бъде разследван за нападението над рапър

Браян Ортега ще бъде разследван за нападението над рапър

Браян Ортега ще бъде разследван за нападението над рапър
0

Дейна Уайт се надяваше Браян Ортега да не бъде обвинен за нападението над певеца Джей Парк, но фактите са други. Близкият приятел на Чан Сунг Джунг-Корейското зомби се е обърнал към полицията, информира мениджърът на боеца.

Ортега нападнал рапъра, докато двамата са били насаме.

Това се е случило в тоалетните в зала „T-Mobile Arena“ по време на UFC 248. Дейна Уайт призна за конфликта на пресконференцията след галата. Президентът на организацията се запита какво ли може да е провокирало нападението на Ортега, след като „Корейското зомби“ дори не говори английски език.

Най-вероятно Джей Парк е обидил сериозно ММА боеца в социалните мрежи и затова е бил атакуван, веднага щом Ортега го е разпознал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.