Начало ММА Брут влиза в октагона през декември

Брут влиза в октагона през декември

Брут влиза в октагона през декември
0

Джими Крут – „Брут“ ще спори в октагона срещу Джамахал Хил на събитието UFC Fight Night 199, което ще се проведе на 4 декември. Сблъсъкът ще бъде в лека тежка категория.

Крут е с баланс от 12 победи и 2 загуби в ММА. Цели 9 срещи той е спечелил преди финалния гонг (5 с нокаут и 4 след събмишън). 25-годишният австралиец стана част от UFC през 2018 година когато впечатли в „Претендентскире серии на Дейна Уайт“, нокаутирайки още в първия рунд Крис Бирчлер. В дебюта си за най-известната ММА верига в света Крут записа успех със събмишън в третия рунд над Пол Крейг, след което надделя и над Сам Алви с технически нокаут в първия рунд за 10-а победа от 10 срещи при професионалистите. Миша Циркунов спря серията на таланта, събмитвайки го в първия рунд на UFC Fight Night 158, състояло се на 14 септември 2019 година. През миналата година австралиецът се завърна на победния път с успехи над Михал Олексейчук и над Модестас Букаукас, но в края на този април Крут беше победен от Антъни Смит на UFC 261.

Хил има общ баланс от 8 победи и 1 загуба в ММА. Той е спечелил 4 срещи преди финалния гонг (4 с нокаут). Неговата професионална кариера стартира преди 4 години в американската KnockOut Promotions – KOP. Между септември 2017 година и края на юни 2018 година, Хил записва 4 поредни успеха, печелейки и титлата на организацията в полутежка категория.

През 2019 година той впечатли на „Претендентските серии на Дейна Уайт“, отказвайки още във втория рунд Александър Попек. Това му донесе и договор с най-известната ММА верига в света. В дебюта си за UFC, провел се в края на март миналата година, Хил победи Дарко Стосич с единодушно съдийско решение на UFC Fight Night 166. През декември в „негова жертва“ се превърна и Овинс сен Прю, след успех с технически нокаут във втория рунд, но в последния си сблъсък, американецът падна от Пол Крейг с технически нокаут в първия рунд на събитието UFC 263.