Начало ММА Чандлър и Хендерсън без проблеми на кантара за Белатор 243

Чандлър и Хендерсън без проблеми на кантара за Белатор 243

Чандлър и Хендерсън без проблеми на кантара за Белатор 243
0

Майкъл Чандлър и Бенсън Хендерсън са напълно готови за реванша си този уикенд. Двамата бойци нямаха проблеми на кантара за събитието „Белатор 243“.

Това е третият път, в който реванш между двамата топ бойци в лека категория бива насрочен от „Белатор“.

В първото съревнование между двамата през 2016 година Чандлър победи със съдийско решение, а всички фенове пожелаха нов атрактивен мач. Двамата трябваше да премерят сили за втори път през декември 2019.

Тогава битката беше отложена заради контузия на Хендерсън. Насрочи се реванш за юни, но плановете пропаднаха заради пандемията от коронавирус.

Само един боец имаше проблеми на кантара.

Майк Хамел се оказа с повече от два килограма по-тежък от противника си и от нормата, затова ще бъде глобен. Мачът му с Адам Бориц е от подгряващите.

Сексапилната таекуондистка Валъри Луреда показа завиден релеф преди третата си поява в октагона. Скандалната състезателка не се посвени да позира пред камерите.

След снимките тя обеща да нокаутира съперничката си Тара Граф.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.