Начало ММА Четирима прибраха по $50 бона от UFC on ESPN 28
0

Четирима прибраха по $50 бона от UFC on ESPN 28

Четирима прибраха по $50 бона от UFC on ESPN 28
0

Четирима бойци бяха зарадвани с допълнителни бонуси след края на галавечерта UFC on ESPN 28. Те прибраха по 50 хиляди долара за представянето си в октагона в Лас Вегас в неделя рано сутринта.

За най-добра битка бе обявен мачът между Джейсън Уит и Браян Барбарена. „Ванила Горила” постигна 19-ата си победа в клетката в своя 26-ти мач. Той наложи волята си в три зрелищни рунда срещу „Бам Бам” в полусредна категория.

Реферите му присъдиха успех с 2:0 гласа, след като Барбарена дади всичко от себе си и не бе далеч от това да регистрира 16-ата си победа. Вместо това обаче Уит нанесе осмо поражение в кариерата на съперника си. Шоуто, което двамата спретнаха, бе оценено по достойнство и им донесе по 50 хиляди долара.

Чеян Буйс от своя страна си заработи същата сума, след като нокаутира Глория де Паула. Мачът бе в категория „сламка” и бе последен преди гвоздея на вечерта, в който Шон Стрикланд се наложи по точки над Юрая Хол. Буйс отказа съперничката си за само минута в октагона след ритник в главата и последвали мощни удари!

По подобен начин се разви и дебютът на Мелсик Багдасарян. Арменецът изигра първия си мач в UFC в лека категория и срази Колин Анджлин. Той прибра бонуса от 50 хиляди долара благодарение на отлична комбинация в средата на втория рунд, когато повали съперника с ритник и го довърши с юмруци.