Начало ММА Conor McGregor към Rafael dos Anjos: Ще те разбия за по-малко от минута (СНИМКИ)
0

Conor McGregor към Rafael dos Anjos: Ще те разбия за по-малко от минута (СНИМКИ)

Conor McGregor към Rafael dos Anjos: Ще те разбия за по-малко от минута (СНИМКИ)
0

Conor McGregor се закани на Rafael dos Anjos, че ще го разбие за по-малко от една минута. Това стана по време на официалната пресконференция на двамата бойци.

Както е известно, McGregor и Rafael dos Anjos ще се изправят един срещу друг на пети март по време на UFC 197, което ще се проведе в Лас Вегас, Невада.

„Вярвам, че ще успея да разбия Rafael dos Anjos за около една минута. Той е по-бавен от мен. Прилича ми на една по-лоша версия на Jose Aldo. Вярвам, че като влезем вътре в клетката ще ми трябва около минута, за да го направя на пух и прах.  След това ще си тръгна свеж, ще си прибера хонорара и ще отида да подпиша договора за следващия си двубой в UFC 200“, заяви Conor McGregor.

„Това ще бъде красива битка. Виждам себе си като безспорен победител. Aldo щеше да бъде първият боец, който бе в състояние да затрудни Conor McGregor, но просто  не се стигна до бой.  Ще бъда спокоен и добре ще му сритам задника. Искам да го довърша. Всъщност, искам да го накарам той сам да се предаде. Не просто да го нокаутирам, а да го накарам да ми се моли да спра. Това е, което искам. Ще му кажа да се научи на повече смирение и уважение и ще го върна обратно в неговата си дивизия. Все пак е по-трудно, когато играеш с големите“, отвърна Rafael dos Anjos.