Начало ММА Георги Валентинов се подготвя с треньора на Конър Макгрегър

Георги Валентинов се подготвя с треньора на Конър Макгрегър

Георги Валентинов се подготвя с треньора на Конър Макгрегър
3

Българската ММА звезда Георги Валентинов ще тренира под ръководството на Джон Кавана – личен треньор на бившия двоен шампион в UFC Конър Макгрегър. 42-годишният ирландец освен, че е един от популярните ММА специалисти в световен мащаб, като и треньор по бразилско джу-джицу, е настоящ президент на Ирландската ММА асоциация.

Валентинов пристигна в Ирландия, където ще остане в залата „SBG(б.р. – Straight Blast Gym Ireland) в продължение на две седмици за специален лагер.

Георги направи първата си тренировка с Кавана вчера и сподели емоциите си пред Boec.BG.

„В момента сме в процес на опознаване с Джон и определено беше впечатлен от това, което показах на първата тренировка. Мотивиран съм много! Предстоят ми спаринги и след тях вече ще може да говоря по-обстойно“, посочи 26-годишният старозагорец.

Българският боец предпочита да не коментира много тази покана, но има голяма вероятност и да се стигна до споразумение за по-дългосрочна работа между него и Кавана.

„Моята цел е да играя само в чуждестранни вериги“, признава Валентинов. Въпреки това той записа две поредни победи в родната верига GRAND FIGHT ARENA, на която е съорганизатор заедно с кикбоксьора ни Даниел Илиев. Валентинов има 20 победи и 5 загуби в полусредна категория на професионалната ММА сцена.

Снимки и видео: Личен архив