Начало ММА Георги Валентинов близо до Белатор, ще тренира с Конър Макгрегър (ВИДЕО)

Георги Валентинов близо до Белатор, ще тренира с Конър Макгрегър (ВИДЕО)

Георги Валентинов близо до Белатор, ще тренира с Конър Макгрегър (ВИДЕО)
1

Българската ММА звезда Георги Валентинов е близо до пробив в престижната американска верига за смесени бойни изкуства „Белатор“. Новината сподели лично 26-годишният старозагорец еклузивно за предаването „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR.

Както ви съобщихме по-рано родният ММА боец изкара двуседмичен лагер в Ирландия при Джон Кавана – личен треньор на бившия двоен шампион в UFC Конър Макгрегър. По време на подготовката си там, 26-годишният ни състезател е впечатлил треньорите в залата „SBG(б.р. – Straight Blast Gym Ireland) и сътрудничеството помежду им се очаква да продължи.

„Най-хубавото е, че успях с моите качества и умения да впечатля Джон. Харесахме се, напаснахме се и оттук-натък ще ходя много често да се подготвя с него. И най-хубавото е, че Джон ми каза всеки момент да бъда готов да участвам в „Белатор“, сподели Валентинов.

В залата „Straight Blast Gym Ireland“ Валентинов е провел спаринги с Педро Карвальо, Лил Фюри, Ричард Кайли и други популярни ММА бойци. Има много голяма вероятност да бъде повикан и като спаринг партньор на популярният ММА боец Конър Макгрегър през месец август. Двамата са в една категория – до 70 килограма.

При първото си посещение в Ирландия, Валентинов не успя да проведе съвместна тренировка с Макгрегър, защото суперзвездата на UFC се възстановява от контузия.

„Август ще ходя отново, тогава се очаква Конър да влезе в залата и да тренирам с него. Знаете, че в момента той има контузия. Нямам търпение това да се случи“, добави 26-годишният българин, който е със статистика в професионалния ММА от 20 победи и 2 загуби.

Валентинов, който е популярен и като привърженик на футболен клуб „Левски“, е направил подарък на Джон Кавана – фенска тениска на „сините“. Цялото интервю с Георги Валентинов може да гледате тази неделя, 14-ти юли, от 19:00 часа в „BOEC.BG“ само по телевизия Bulgaria ON AIR.