Начало ММА Ето как започна враждата между Конър и Серони

Ето как започна враждата между Конър и Серони

Ето как започна враждата между Конър и Серони
0

Конър Макгрегър и Доналд Серони ще оглавят бойната галавечер UFC 246. Шоуто е на 18 януари в Лас Вегас, САЩ. „Най-после се докопах до него“, пише Серони на мениджъра си Джош Джонс, предава Ариел Хелвани от ESPN.

Заканите и жлъчните реплики между двамата съвсем не започнаха скоро. Преди 4 години те направиха една рутинна пресконференция интересна:

„С жената ти ще вдигнете купон, когато подпишеш с мен. Ще се прибереш вкъщи и започват празненствата“, изказа се в типичния си нахакан тон ирландецът.

„Нямаш право да идваш в моята дивизия, на тези килограми нямаш шанс“, отвърна му Серони. „Много сме големи и силни за теб, ще нашамарим английския ти зад**к (б.р. явно за американците Ирландия е част от Англия).“

„Много си бавен. Много си схванат, човече. Вие сте твърде бавни, досега не съм грешал“, каза Конър.

„Каубоя“ го посъветва да се концентрира върху битката за титлата в категория „перо“ с Жозе Алдо:

„Алдо ще ти напляска зад**ка, с неговите големи ръце. Хайде сядай вече, още не си бил никого и си мислиш, че просто можеш да си сменяш категориите и да печелиш.“

В крайна сметка, Конър Макгрегър победи Алдо за 13 секунди и се превърна в едно от лицата на бойните спортове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.