Начало ММА Дакота Дичева се цели към световната титла, но не сега

Дакота Дичева се цели към световната титла, но не сега

Дакота Дичева се цели към световната титла, но не сега
0

Въпреки спечелването на европейската титла на PFL, Дакота Дичева казва, че все още не е напълно готова да се бори за световна титла.

Един рунд и Дичева разби Скатици за европейската титла на PFL

На 2023 PFL Europe 4, непобедената Дичева (10-0) спечели титлата на PFL Europe за жени в категория „муха“ и награда от $100K.

Мисля, че ще бъда малко самонадеян, ако предизвикам световната шампионка веднага, разбирате ли?“ Дичева каза пред чрез Severe MMA„Много хора биха казали, че все още не съм спечелил мястото си там, а вероятно и не съм. Така че, колкото и да бих приел тази битка, защото съм такъв, ще се бия с всеки, но не мисля, че това е следващата стъпка за мен. Все още не мисля, че го заслужавам.“

25-годишната Дичева смята, че остават още няколко години до най-добрия си успех. Въпреки че не е сигурна какво крие бъдещето, тя е уверена, че ще продължи да повишава нивото на играта, за да бъде доста страшна.

Пътуването не е приключило“, каза Дичева. „Трябва да стана най-добрата в света. Този колан не ме задоволи. Колкото и да съм щастлив, че го имам, това е европейски колан. Това не е достатъчно добро за мен. Имам нужда от световния.“