Начало ММА Деймиън Мая се завръща в клетката през юни
0

Деймиън Мая се завръща в клетката през юни

Деймиън Мая се завръща в клетката през юни
0

Майсторът на бразилското джу-джицу Деймиън Майа се завръща в Октагона това лято и ще се изправи срещу опасен съперник в лицето на Антъни Роко Мартин. Двамата ще премерят сили на събитието UFC on ESPN 4, което ще се проведе на 29-ти юни в Минесота. 41-годишният бразилец е бивш претендент за титлата в полусредна категория. Той загуби своя шанс единствен шанс за златото в дивизията към този момент, когато бе победен чрез единодушно съдийско решение от Тайрън Уудли, а лошата му серия продължи и с още две поредни загуби. През февруари тази година той успя да откаже Лаймън Гууд за по-малко от три минути и прекъсна серията от поражения.

Роко Мартин е в серия от 4 поредни победи и няма загуба след завръщането си в полусредна категория през миналата година. В последните 3 години той държи има 7 победи и само 1 загуба в UFC. През март той надви бразилеца Серджио Мораеш с единодушно съдийско решение.

Източник: MMAfighting.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".