Начало ММА Дейна Уайт изригна срещу Боб Аръм

Дейна Уайт изригна срещу Боб Аръм

Дейна Уайт изригна срещу Боб Аръм
0

Шефът на UFC Дейна Уайт се изказа много остро срещу ветерана промоутър Боб Аръм. По-рано членът на „Залата на славата“ заяви, че не смята да банкрутира, промотирайки Терънс Кроуфорд.

За Аръм това е най-добрият боксьор в момента, но неумението му да се рекламира не го прави атрактивен.

„Чух ш****ия рев на Боб Аръм след поредната победа на хлапето“, започна нецензурното си изказване Уайт.

„М**ната му. Мразя този тип. Нямаше как да не го коментирам. Нека бъде проклет! Представяте ли си, ако аз бях ревал като него? Щяхте да ме изядете жив тук репортерите. Аръм има сделка с хлапето и си е негов проблем, ако не може да го промотира. Негова е работата да промотира, а на боксьорът работата е да бие.“

Президентът на UFC заключи, че промоутърът трябва да се издължи на боеца и да поеме отговорност.

За Уайт Конър Макгрегър и останалите ММА състезатели са станали известни, след като са подписали с организацията и благодарение на услугите на Дейна.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.