Начало ММА Дейна Уайт: Конър никога няма да получи дял от UFC
0

Дейна Уайт: Конър никога няма да получи дял от UFC

Дейна Уайт: Конър никога няма да получи дял от UFC
0

Президентът на UFC Дейна Уайт сподели пред американската медия TMZ, че двамата с Конър Макгрегър са преговаряли дни след като ирландецът обяви оттеглянето си от ММА за втори път в рамките на три години. Президентът сподели, че двамата са си говорили не само за завръщането на „The Notorious“ в Октагона, но и за евентуалното му участие в UFC като акционер.

„Не съм имал лош разговор с Макгрегър, откакто той е в UFC. Той ми каза, че иска дял от UFC, но му казах, че това никога няма да се случи. Това беше преди седмици. Не знам защо хората са шокирани, че той се отказва. Бил се е само два пъти след последната му победа през 2016-та. Не знаехме, дали ще се завърне още след двубоя с Мейуедър“, коментира босът на най-популярната ММА организация в света.

Уайт добави, че Конър не се е аргументирал защо трябва да получи част от акциите на UFC, но дългогодишният съсобственик на корпорацията разказа защо ирландецът не може да получи исканото от него:

„Ако искаш парче от компанията, то ти трябва да вкараш пари в нея. Така работят нещата. Това са част от преговорите. Ако искаш да купиш UFC сега, то цената е доста висока.“, завърши Уайт.

Вижте цялото изказване на Уайт тук:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.