Начало ММА Дейна Уайт: Няма да има компенсирани за преместването на UFC 232
0

Дейна Уайт: Няма да има компенсирани за преместването на UFC 232

Дейна Уайт: Няма да има компенсирани за преместването на UFC 232
0

Президентът на UFC Дейна Уайт бе категоричен, че организацията няма да плати повече на бойците от предстоящото събитие UFC 232, което ще се проведе в Калифорния. На последната предварителна пресконференция преди събитието той бе попитан дали бойците ще получат по-голямо възнаграждение, след като цялото събитие беше преместено от Лас Вегас заради положителна допинг проба Джон Джоунс. Преместването на събитието в щата Калифорния ще е в тежест за бойците, защото там данъците за хонорарите им са по-високи, а освен това някои от тях трябва да покрият настаняването и пътуването на техни близки. Вижте цялото изказване на главата на UFC:

„Това не беше лесно решение. Понякога се налага да действаш. Няма как всички фенове и бойци да са щастливи, но ние намалихме цените на билетите и дадохме възможност на хората, които имаха билети за Вегас да купят билети за Калифорния с предимство. Имаме около 3 000 човека, които имаха билети за Вегас, но си купиха и в Калифорния. Направихме всичко, което можахме, за да помогнем. Няма да платя повече на бойците. Кой ще плати моите данъци ? Нещата са такива, каквито са. Или се биеш, или не се биеш. Трябваше да се преместим и това струваше на всички ни пари –  около 6 милиона долара.“

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".