Начало ММА Дейна Уайт: Победителят от Миочич – Нгану ще се бие с Джон Джоунс

Дейна Уайт: Победителят от Миочич – Нгану ще се бие с Джон Джоунс

Дейна Уайт: Победителят от Миочич – Нгану ще се бие с Джон Джоунс
0

Дейна Уайт, който е президент на UFC, сподели, че бившият шампион на организацията в лека тежка категория – Джон Джоунс ще се изправи срещу победителя от реванша между шампиона на UFC в тежка категория Стипе Миочич и Франсис Нгану.

Джон Джоунс ще премине в тежка категория. Ще проведем Стипе срещу Франсис, а победителят от този двубой най-вероятно ще се бие с Джон Джоунс. Този човек цяла вечност беше краля на лека тежка категория. Сега ми се струва, че той смята, че е време да премине в тежка категория. Той познава тялото си, познава способностите си, по-добре от всеки друг. Но е впечатляващо. Нека ви попитам нещо, кой иска да се бие с Франсис Нгану? Отговорът е никой, нали? Никой не иска да се бие с този тип. Но Джон Джоунс иска и това е доста впечатляващо,“ заяви Уайт за bjpenn.com.

Припомняме, че Стипе Миочич и Франсис Нгану получиха така желаният реванш. Шампионът при най-тежките и претендент номер 1 ще се изправят един срещу друг на UFC 260, което ще се състои на 27 март 2021 година в Лас Вегас, Невада.

Джоунс, от своя страна, продължава да трансформира тялото си, защото премина при най-тежките. Наскоро той се похвали в социалните мрежи, че е качил 20 килограма.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".