Начало ММА Дейна Уайт потвърди: Густафсон ще се завръща

Дейна Уайт потвърди: Густафсон ще се завръща

Дейна Уайт потвърди: Густафсон ще се завръща
0

Това, което самият Александър Густафсон (18-6) сподели преди няколко мeсеца, вчера бе подсилено и от президента на UFC – Дейна Уайт.

След последната си загуба през юни от Антъни Смит, шведът си взе сбогом със смесените бойни изкуства и каза, че повече няма да се бие. Това обаче не трая дълго време и по всичко личи, Густафсон наистина ще се завърне в UFC през 2020 г.

Снимка: БТА

„Говорихме с него и той бе повече от категоричен, че иска да се бие отново“, заяви Уайт, казвайки че няма ясно определен срок за завръщането на европееца.

Густафсон ще се впусне в но-ги граплинг мач този декември в Стокхолм, като според самия него това изпитание ще бъде добър начин да се върне към старата си форма.

„Ръцете ме сърбят, но в момента не съм готов за пълен тренировъчен лагер“, обясни 32-годишният бивш претендент за пояса в лека тежка категория.

„Трябва сериозно да подобря играта си на земя и вярвам, че предстоящият ми граплинг двубой ще ми помогне. Психически съм готов, а това е първата крачка към завръщаенто. Не знам какво ще стане със сигурност, но когато стане, знам че ще е велико“, завърши Густафсон.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.