Начало ММА Диетата на ММА боеца Пудзиановски: Ям каквото искам, когато поискам
0

Диетата на ММА боеца Пудзиановски: Ям каквото искам, когато поискам

Диетата на ММА боеца Пудзиановски: Ям каквото искам, когато поискам
0

Мариуш Пудзиановски, който е познат като един от най-успешните пауърлифъри и състезатели по вдигане на тежести в света, е също така и професионален ММА боец. Полякът разкри част от своя „хранителен режим“ преди сблъсъка му със сънародника му Михал Матерла на събитието KSW 70, което ще се проведе в Лудж, Полша

Нямам някаква специална диета. Ям Всичко. Мога да изям 30 шоколада, да изпия две туби с мляко, да изям два килограма сладолед, и след това да си легна да спя. Ям каквото искам, когато си поискам и винаги имам тези красиви мускули по тялото си“, сподели Пудзиановски пред „The MMA Hour“.

45-годишният Пудзиановски допълни, че все пак физиката му се дължи на дългогодишни строги тренировъчни режими, но не слага лимити в храненето си.

„ММА е различен спорт. Трябваше да променя всичко и да тренирам осем години, за да променя как функционира тялото ми. В началото не издържах и десет минути. Вдигането на тежести и ММА са два различни свята. Може да вдигаш 300 килограма, но това не означава, че ще си добър в ММА. Силата там е различна“

Пудзиановски сподели, че за първи път се е сблъскал с истинския ММА, когато се е изправил срещу бившия шампион на UFC в „тежка“ категория Тим Силвия.

„Отидох в САЩ и Силвия ми показа какво е истински ММА. Прибрах се в Полша и обещах на феновете ми, че ще тренирам здраво и никой няма да ме победи повече. Вече 13 години се занимавам с ММА, а си мислех че ще приключа след само две битки“, заключва полякът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".