Начало ММА Дос Аньос предизвика Конър, той отвърна
0

Дос Аньос предизвика Конър, той отвърна

Дос Аньос предизвика Конър, той отвърна
0

След като се завърна успешно в лека категория с победа над Пол Фелдър, бившият шампион на UFC Рафаел Дос Аньос обяви, че би искал най-после да се изправи срещу Конър Макгрегър. Двамата бяха близо до среща в клетката през 2016 и 2018 година. Първата битка се провали заради контузия на бразилеца, а втората – заради атаката на Макгрегър по бус с бойци.

Рафаел Дос Аньос се завърна успешно в лека категория

„Искам да се бия с някой, който претендира за битка за титлата. Знам, че все още съм пълен със сила. На 36 години съм и днес имах 30-та битка в UFC. Ако Хабиб наистина се е пенсионирал, всичко остава отворено. Ако погледнете ще видите, че само аз и Макгрегър бяхме истинските шампиони в тази дивизия. Всички останали притежават само временни колани. Така че с Конор трябва да се бием“, каза Дос Аньос след победата си.

Конър Макгрегър, който трябва да се бие с Дъстин Поарие на 23 януари, не пренебрегна предизвикателството, което му беше хвърлено.

„Поздрави и за двамата, че влязоха в този двубой и се проведе турнирът. Страхотна битка! .. И определено съм в действие. Дъстин е първият, но съм готов за предизвикателството. Нека си припомним класиката“, отвърна Макгрегър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.