Начало ММА Дос Аньос си пожела три имена за последния си мач в UFC

Дос Аньос си пожела три имена за последния си мач в UFC

Дос Аньос си пожела три имена за последния си мач в UFC
0

Дните на Рафаел дос Аньос в най-известната ММА организация може и да се преброени, но това не означава, че бразилецът не иска да си тръгне през парадната врата.

Бившият шампион в лека категория има един последен мач преди настоящия му договор с UFC да изтече, а дали той ще бъде подновен засега не се знае.

За последно южноамериканецът се би през януари 2020-та, когато загуби от Майкъл Киеза. Сега целта на дос Аньос е да се бие през юни или юли, а желаните от него опоненти са трима.

„Искам да се бия през този или следващия месец„, заяви боецът, който въпреки коронавирус пандемията не е спирал да тренира.

„От 2008 г. съм в тази организация, UFC се е доказала като голяма и солидна компания. Имам добри отношения с Дейна. Тук съм направил близо 30 срещи, моето лично желание би било да остана за още няколко години, но това не зависи само от мен.

„Бих искал да се изправя срещу Антъни Петис, Стивън Томпсън или Сантяго Понзинибио. Реванш с Петис би бил интересен, имайки предвид, че навремето го победих в мач за титлата в лека категория, а сега може би ще бъде в полусредната дивизия.

Embed from Getty Images

„Понзинибио е луд. Той твърди, че съм отказал мач с него, но от UFC никога не са ми споменавали, че има вероятност за такъв мач. Той не се е бил от година и половина, а в това време аз се бих 4 пъти.

Embed from Getty Images

Не изключвам и Томпсън, с него също имаме история“, допълни 35-годишният бразилец.