Начало ММА Двама UFC бойци спипани със забранени вещества

Двама UFC бойци спипани със забранени вещества

Двама UFC бойци спипани със забранени вещества
0

С тримесечни наказания се разминаха бойците от UFC – Диего Санчес и Овинс Сейнт Прю.

Новината за наказанията на двамата бе съобщена на официалния сайт на организацията, като и двамата са спипани с едно и също забранено вещество в допинг тестовете им – остарин.

Embed from Getty Images

38-годишният Санчес е дал положителна допинг проба на 12-ти декември миналата година. Той е успял да даде на разследващите органи проба от въпросния медикамент, който е взимал по това време, като според Санчес става въпрос за замърсен продукт.

Наказанието на американеца е със задна дата 26-ти октомври и по този начин той няма да пропусне следващия си мач срещу Микел Перейра на 15-ти февруари.

Абсолютно същата съдба сполетя и боеца от лека тежка категория на UFC – Овинс Сейнт Прю.

Embed from Getty Images

36-годишният боец е дал положителна допинг проба на 1-ви ноември.

В урината на Сейнт Прю са намерени следи от остарин и кардарин. Както Санчес, Прю също е успял да снабди разследващите с дози от употребяваните от него продукти по онова време. На опаковката не е указано наличието на въпросните вещества, което отново довежда от заключението, че става въпрос за замърсен продукт.

Наказанието на Сейнт Прю също е със задна дата – 25-ти октомври, което означава, че тримесечният му бан вече е в миналото и Прю е годен да се състезава.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.