Начало Видео Джамал Хил приспа Уокър в първия рунд (ВИДЕО)

Джамал Хил приспа Уокър в първия рунд (ВИДЕО)

Джамал Хил приспа Уокър в първия рунд (ВИДЕО)
0

Американецът Джамал Хил показа нагледно защо носи прякора „Сладки сънища“.

30-годишният боец постигна своята пета победа под знамето на UFC, надвивайки Джони Уокър в главното събитие на галавечерта „UFC Fight Night 201“.

Победата за Хил дойде чрез нокаут малко преди да изминат три минути от първия рунд, а Уокър буквално бе приспан от тежката дясна ръка на противника си.

Двубоят започна спокойно, като и двамата държаха дистанция един от друг, внимавайки за хай-киковете на опонента. Уокър бе по-настоятелен в играта с крака, но Хил бързо зае центъра на Октагона. Северноамериканецът играеше от преден крак и търсеше атаки предимно с ръце, докато бразилският му опонент бе по-пасивен.

По-нападателният подход на Хил му се отплати малко преди да са изтекли три минути от откриващия рунд. Американецът смени гарда си и малко след това настанаха проблемите за Джони Уокър. Бразилецът понечи да пласира комбинация ляв-прав, но Хил чудесно предусети намерението му и успя да финтира Уокър.

Левият прав на южноамериканеца не уцели, а в същия миг Джамал засрещна съперник си с мощна дясна ръка, която попадна право в челото на Уокър.

Въпреки че ударът не бе от най-чистите, вдървеният Уокър се строполи на земята моментално, а реферът се намеси мигновено и сложи край на мача.

Така Хил ознаменува по чудесен начин дебютното си главно събитие в UFC, записвайки втора поредна победа за последните 75 дни. Уокър пък допусна четвърта загуба в последните си пет мача.

Победата на Джамал му донесе и втори пореден бонус за „Най-добро представяне на вечерта“. Освен него с допълнителни $50 000 се поздравиха още трима победители.

Кайл Даукаус, който отказа Джейми Пикет в главното подгрващо събитие, също бе отличен за триумфа си и се прибира вкъщи с бонус. Даукаус победи Пикет чрез предаване в самия край на първата част.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Diario UFC 🇦🇷 (@diarioufc)

Останалите два бонуса отидоха при бойци от Подгряващата карта. Дейвид Онама нокаутира Габриел Бенитес още в първия рунд, а Стефани Егер отказа Джесика Роуз-Кларк с ключ на ръката също в откриващия рунд.

Ето и всички резултати от „UFC Fight Night 201“:

Джамал Хил победи Джони Уокър чрез нокаут в първи рунд

Кайл Даукаус победи Джейми Пикет чрез предаване в първи рунд

Паркър Портър победи Алън Баду чрез единодушно ешение

Джим Милър победи Николас Мота чрез техничекси нокаут във втория рунд

Жоакин Бъкли победи Абдул Алхасан чрез неединодушно решение

Дейвид Онама победи Габриел Бенитес чрез нокаут в първи рунд

Стефани Егер победи Джесика-Роуз Кларк чрез предаване в първи рунд

Час Скели победи Марк Стригел чрез технически нокаут във втория рунд

Глория де Паула победи Диана Белбита чрез единодушно решение

Чад Анхелигер победи Джеси Стрейърд чрез техничекси нокаут в трети рунд

Джонатан Пиърс победи Кристиан Родригес чрез единодушно решение

Марио Батиса победа Джей Перин чрез единодушно решение