Начало ММА Джереми Стивънс обмислял самоубийство след загубата от Алдо

Джереми Стивънс обмислял самоубийство след загубата от Алдо

Джереми Стивънс обмислял самоубийство след загубата от Алдо
0

Тази събота Джереми Стивънс (28-15) се завръща в Октагона на „UFC 235“. 32-годишният американец ще се изправи срещу Забит Магомедшарипов (16-1) от Русия в мач от категория перо.

За последно Стивеънс бе в клетката през лятото на 2018-та, когато Жозе Алдо го победи чрез технически нокаут още в първия рунд. Победа над Алдо му осигуряваше двубой за титла, но един удар в черния дроб промени всичко и това явно не се е отразило никак добре на психиката на Стивънс.

„Спомням си, че след края на двубоя гледах двете си деца, които бяха на 9 и 7 години. На същата възраст бях аз, когато нашите се разделиха. Бях готов да напусна жена ми и децата. В главата ми се въртяха мисли за самоубийство.

Не вярвах в себе си и възможностите си. Мислех си защо едно дете от Де Мойнс, Айова да бъде световен шампион? Бях толкова близо до целта и не успях. Нямах увереност в себе си и това определено ме дърпаше назад“, сподели Джереми пред „The MMA show on ESPN“.

Човекът, който е помогнал на Стивънс в този тежък момент е бил треньорът му – Ерик Дел Фиеро, който го е накарал да посещава специална програма в Лас Вегас, която му е помогнала в изграждането на лидерски умения.

„Просто трябваше да променя настройката си и да открия някой нови неща за себе си. Имах с кой да споделям, а и хората споделяха с мен, така че всички знаехме историята на другия.

Хората гледат нa бойците по един специфичен анчин. Аз съм един от най-коравите типове на земята, но това не означава, че не съм бил на дъното. Аз съм човек и като всеки друг имам чувства и изпитвам емоции“, разказа Стивънс, който ще опита да нанесе първа загуба на Магомедшарипов в UFC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.