Начало ММА Джо Роугън предупреди Дъстин Порие за опасността, която представлява Беноа Сен-Дени

Джо Роугън предупреди Дъстин Порие за опасността, която представлява Беноа Сен-Дени

Джо Роугън предупреди Дъстин Порие за опасността, която представлява Беноа Сен-Дени
0

Дъстин Порие и Беноа Сен-Дени ще са финалната подгряваща битка на UFC 299, където Шон О’Мали ще се опита да направи първа защита на титлата си в категория „петел“ срещу своя стар познайник Марлон Вера. Порие със сигурност е една от легендите в организацията, но той влиза от позицията на аутсайдер в срещата, както по мнение на букмейкърите, така и според коментатор №1 в смесените бойни изкуства – Джо Роугън.

Казвам ви, този Беноа Сен-Дени е на друго ниво. От очите му гори пожар. Ако го погледнете, ще видите, че изгаря отвътре. Той е създаден за този спорт. Затова битката му с Дъстин е вълнуваща и Дъстин най-добре да се подготви сериозно“, каза Роугън в своя подкаст.

„Бога на войната“ стартира кариерата си в UFC със загуба през октомври 2021 г. срещу Елизеу Залески дос Сантош, но след това навлезе в серия от пет поредни успеха и то все със събмишъни и нокаути над Никлас Щолце, Габриел Миранда, Исмаел Бонфим, Тиаго Мойзес и Мат Фревола. Съперничеството му с „Диаманта“ ще бъде най-голямото до момента в състезателната му дейност, така че на 10 март в Маями ще бъде интересно.