Начало ММА Джон Джоунс качва килограми и ще работи за бързина (ВИДЕО)

Джон Джоунс качва килограми и ще работи за бързина (ВИДЕО)

Джон Джоунс качва килограми и ще работи за бързина (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на UFC Джон Джоунс работи усилено за завръщането си в октагона. 35-годишният боец за последно се би през февруари 2020 г. на UFC 247, когато защити с единодушно съдийско решение титлата си в полутежка категория срещу Доминик Рейес.

Сега Джоунс се подготвя за ново професионално предизвикателство, като той иска да се качи в тежката категория. Името му е спрягано за битка срещу бившия шампион в дивизията Стипе Миочич или с настоящия Франсис Нгану.

Американецът, който неведнъж забърка името си в скандали, сподели в Instagram видео от подготовката си. На кадрите се вижда, че работи с дългогодишния си треньор Брандън Гибсън.

 „В момента се съсредоточавам върху контролирането на това, което мога, а това е качването на килограми“, призна Джоунс в Twitter.

Видеото обаче предизвика и серия от негативни коментари, като феновете отправят най-много критики за бързината му и че отлага твърде много дебюта си в дивизията.

За всички онези, които казаха, че съм изглеждал малко бавен в последното си тренировъчно видео, оценявам добавената мотивация – написа още Джоунс в Twitter. – Ще настоявам повече в тренировките, нямам търпение всички вие да видите вашето момче в истинска бойна форма. Всичко изисква своя процес. Аз лично не се чувствам бавен. Наясно съм, че не съм във форма и съм във фаза на натрупване. Но ми харесва хората да съдят тази моя версия, това може да работи само в моя полза.

Президентът на UFC Дейна Уайт също призна, че битка между Джоунс и един измежду Миочич и Нгану е възможна.

Чувах шушукания за ноември, но честно казано нямам представа“, написа Джоунс в Twitter в отговор на въпрос относно завръщането му.