Начало ММА Джон Джоунс: Може и да бръкна в окото на Рейес
0

Джон Джоунс: Може и да бръкна в окото на Рейес

Джон Джоунс: Може и да бръкна в окото на Рейес
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс не изключва възможността неволно да бръкне в окото на съперника си Доминик Рейес, срещу когото ще защитава пояса си на UFC 247 този уикенд.

Двубоят ще се проведе в Тексас, като преди него претендентът обяви, че възнамерява да влиза с диалог с рефера ако усети дори най-малкото нарушение на правилата от страна на „Боунс“.

„Това е стилът ми. Доста хващам ръцете на съперниците си и, през годините, се е случвало на няколко пъти да бръкна без да искам в нечие око. Но ако смятате, че тренирам да правя такова нещо, помислете само колко нелепо звучи това. Бием се с отворени пръсти, а понякога мога да се протягам доста напред, случва се“, каза Джоунс пред MMA Fighting.

Преди дни Доминик Рейес заяви, че се е подготвял да се бие именно след атаки в очите, за да се подготви ако му се наложи да води двубой със замъглено зрение, отбелязвайки, че ще трябва да се справи с „култура на нарушения“.

„Вижте, правилото е, че се отнема точка. Ако ще ми бърка в очите, това ще ми попречи, а на него ще му даде голямо предимство. Ако не виждам, ако и половината ми зрение липсва, заслужава си да му отнемат точка“, обяви Рейес.