Начало ММА Джон Кавана не е сигурен, че ще работи с Макгрегър отново
0

Джон Кавана не е сигурен, че ще работи с Макгрегър отново

Джон Кавана не е сигурен, че ще работи с Макгрегър отново
0

Главният треньор на „The Notorious“, Джон Кавана, сподели, че е възможно и да откаже помощта си на Конър за следващ двубой в клетката на UFC. Ирландецът потвърди, че отношенията му с Макрегър са запазени, но бившият шампион на UFC ще трябва да го убеди, че има за какво да влиза в битка отново. Ето какво сподели Кавана пред mmafighting.com:

„Не съм сигурен, че Конър ще се бие отново. Познавам го като човек и сега той е в серия от 2 загуби и това е трудно за него. Той вече е на 30 години с две деца и има сделки със собствения си бранд уиски, които му носят повече пари, отколкото изкарваше в боевете.  Не съм сигурен, защото той може да размисли и да ми каже, че е готов да се бие през март. Ще трябва да ме убеди, че има защо да го подготвям. Обичам го, както и всичко, което преживяхме, но ще ми трябва солидна причина. Защо, трябва да го правя ? Може да се бие с Нейт, защото вече обещахме. Може да е реванш с Хабиб. Ако Конър ми каже, че ще се бие, защото от UFC му казали така, то аз само ще му пожелая успех. Той има жена и две деца и аз не искам да го удрят, когато няма нужда от това. Хабиб го удари, както никой друг през кариерата му. Мисля, че в даден момент дори Супермен намаля обротите.“, коментира дългогодишния треньор на Макгрегър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".