Начало ММА Джордж Сейнт Пиер е получил предложение от WWE

Джордж Сейнт Пиер е получил предложение от WWE

Джордж Сейнт Пиер е получил предложение от WWE
0

Поредната звезда от ММА може да акостира в световната федерация по кеч – WWE. Бившият шампион в две категории на UFC -Джордж Сейнт Пиер, e получил предложение да се присъедини към WWE.

Легендарният боец споделя, че хора от WWE се срещнали с него и му предложили оферта, а той ги препратил към неговите агенти. Сейнт Пиер се е съгласил да вземе участие на специално събитие, но не и да го превръща в своя работа.

„Това е един вид състезание и аз не знам дали съм готов да се върна към такъв начин на живот. Ако го приема, то по-скоро ще бъде да се появя на специално събитие. Не знам дали искам да подписвам договор с тях и да се занимавам всеки ден с това – разкрива Сейнт Пиер. – Те говориха с мен и поискаха връзка с моите агенти, а аз им дадох техните номера. Не искам това да става редовна работа. Моя най-голям страх в боевете не бяха ударите, които получавам. Често щетите, които получаваш идват от начина ти на тренировка. Моя най-голям страх беше стреса, който чувствах. Всички знаем, че това е причина да получиш раково заболяване. “ 

twitter.com

Преди няколко месеца GSP се оттегли официално от ММА, като обяви решението си на пресконференция. Той записа 26 победи и 2 загуби и спря със смесените бойни изкуства в серия от 13 поредни победи.

Припомняме, че може би най-голямата звезда в ММА – Ронда Раузи, от известно време е част от световната федерация по кеч, както и Брок Леснар.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.