Начало ММА Джош Емет поглежда към титлата след трудна победа над Катар

Джош Емет поглежда към титлата след трудна победа над Катар

Джош Емет поглежда към титлата след трудна победа над Катар
0

Джош Емет победи Калвин Катар с разделено съдийско решение в основния мач на галавечерта UFC on ESPN 37. Битката предложи много зрелище и беше близка, което затрудни максимално съдиите.

В две от картите те видяха 48-47 за Емет, а третата беше 48-47 в другата посока. Успехът означава сериозна крачка към мач за титлата на UFC в категория „перо“.

„Има много голяма битка за титла след две седмици. Искам да седя край клетката, за да видя с кого ще се бия в следващия си сблъсък. Дейна Уайт, да ми този шанс за пояса, Емет сподели в интервюто си в октагона.

В подглавното събитие Кевин Холанд накара Тим Мийнс да се предаде във втория рунд. Една от големите изненади на вечерта е, че Холанд спечели със събмишън.

Друга интригуваща среща беше спечелена от Хоакин Бъкли. Окото на Алберт Дураев се затвори напълно и докторът спря мача.

Общо се раздадоха 11 бонуса за добро представяне, което е рекорд.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.