Начало ММА Джоунс: Освободете ме най-сетне!

Джоунс: Освободете ме най-сетне!

Джоунс: Освободете ме най-сетне!
0

Конфликтът между Джон Джоунс и UFC се задълбочава. Явно Дейна Уайт е готов да се раздели с една от най-големите си звезди, като това личи от последните изказвания на хегемона в лека тежка категория.

„Моля, освободете ме най-сетне“, шокиращо заяви Джоунс в социалната мрежа Twitter.

Поредният раздор между него и силните хора в организацията се отключи след победата на Франсис Нгану над Стипе Миочич. Тогава мнозина запитаха най-логичния въпрос – ще видим ли мач Нгану – Джоунс? „Кокала“ обаче държи на своите финансови претенции, които явно Уайт няма намерение да изпълни.

Миочич прибира най-голяма сума от UFC 260 (СТАТИСТИКА)

„Продължавате да ме третирате като нищожество. UFC индустрията ми носи единствено депресивни настроени… чувствам, че крилете ми са отрязани. Просто ме пуснете“, написа още той.

„Вече не се опитвам да съм най-великият за хората. Опитвам се да съм такъв за себе си и няма нищо велико в това да бъдеш използван. Нямате идея какви обиди получавам!“, стресна Джон Джоунс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.