Начало ММА Еди Алварес: Агресивният стил на Гейджи е добре дошъл за Хабиб

Еди Алварес: Агресивният стил на Гейджи е добре дошъл за Хабиб

Еди Алварес: Агресивният стил на Гейджи е добре дошъл за Хабиб
0

Бившият шампион на UFC в лека категория – Еди Алварес, даде своята прогноза за предстоящия мега сблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи.

Алварес познава отлично слабите и силните страни на претендента. Алварес нокаутира Гейджи през 2017 г. и макар от тогава да измина много време, Еди не вярва, че стилът на Джъстин ще му помогне в решаването на пъзела на име Хабиб Нурмагомедов.

Снимка: БТА

„Винаги когато предстои голям двубой се питам следното – къде ще се проведе по-голямата част от мача“, заяви „Краля на подземието“.

„Не виждам как Гейджи ще успее да остане на краката си. Повечето хора предполагаме, че действието ще се развива предимно на земята. И честно казано не мисля, че Гейджи притежава нужните джу джицу умения, за да се противопостави на Хабиб.

Снимка: БТА

„Изисква се добра стратегия, за да се биеш като равен с равен с него. Мисля си обаче, че стилът на Гедйжи е точно по вкуса на Нурмагомедов. Джъстин обича да скъсява дистанцията и да атакува постоянно, а срещу боец като Хабиб, трябва да си по-страничен и латерален.

„Джъстин е прекалено агресивен. Той трябва да се движи нон-стоп, да не седи пред Хабиб. Едно-две и бягаш. Едно-две и бягаш. Това е единственият начин, по който можеш да спреш събарянията и влизанията на боец като руснака“, добави Алварес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.