Начало ММА Емелианенко готов за реванш с Вердум
0

Емелианенко готов за реванш с Вердум

Емелианенко готов за реванш с Вердум
0

Руската легенда в бойните спортове Фьодор Емелианенко е готов да се изправи за втори път в кариерата си срещу Фабрисио Вердум.

В момента “Последния император” е в САЩ като част от щаба на съотборниците, си участващи в шоуто на Белатор, което ще се проведе тази нощ българско време. 43-годишният руснак заяви, че не е спирал да се подготвя и да тренира, като очаква следващия си двубой. В момента Вердум е свободен агент, като Емелианенко не изключва възможността да се бие с него и да вземе реванш за загубата през 2010 г.

“За себе си – да, бих искал да се бия с него. Но дали феновете биха гледали този двубой и дали Белатор биха го организирали – не мога да кажа”, коментира Емелианенко.

“Последния император” уточни, че не бърза да се връща в клетката, но и не желае да чака прекалено дълго за нов мач. За последно той се би на 29 декември 2019 г., когато победи Куинтън Джаксън.

“Не усещам нуждата спешно да се бия, но не ми се чака дълго. Ако няма хора в публиката, има хора пред телевизорите, а те са повече. Това не пречи на двубоите”.