Начало Видео Ето какво се случи на „ONE: Conquest of Champions“ (ВИДЕО)

Ето какво се случи на „ONE: Conquest of Champions“ (ВИДЕО)

Ето какво се случи на „ONE: Conquest of Champions“ (ВИДЕО)
0

Преди минути приключи бойното шоу на ONE Championship във Филипините. Галата бе кръстена „ONE: Conquest of Champions“ и изправи лице в лице някои от най-разпознаваемите бойци в организацията.

В главната битка за пояса в тежка категория настоящият шампион Брандън Вера нокаутира Мауро Черили. По този начин той защити титлата си след 2-годишна пауза. Италианецът беше свален на земята около 1 минута след началото на двубоя, а нокаутът бе избран за №1 на вечерта.

В друга интригуваща битка Едуард Фолаянг грабна овакантената титла в лека категория. Той надви Амир Кан в 5 рунда, като доминира почти през цялото време. Феновете останаха доволни от видяното. Вижте подбрани моменти от сблъсъка:

ONE Championship става все по-популярна организация в последно време. Базирана е в Азия. Редица специалисти предвиждат това да стане хитовото място за ММА на бъдещето.

На приложения по-горе видеоклип можете да изгледате цялото събитие!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.