Начало ММА Фен нахлул да помага на Конър при мелето във Вегас (ВИДЕО)

Фен нахлул да помага на Конър при мелето във Вегас (ВИДЕО)

Фен нахлул да помага на Конър при мелето във Вегас (ВИДЕО)
1

Всички знаем какво се случи след битката между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. Появи се любопитно видео за мъж на име Дейвид Мартин, който е нахлул в Октагона, за да помага на ирландеца. Това разказа боецът Даниел Кормие (част от отбора на Хабиб в Академията по кикбокс), който се намирал близо до клетката в края на UFC 229:

„Имаше един зад мен. Беше с хубаво яке… Та, той изведнъж ми се провикна – „За кого си в боя?“. Явно не следеше толкова и не знаеше кой съм. Отвърнах му, че съм с Хабиб.“

След битката, когато всички скочихме, бях вече в Октагона и се бутах, а той проверяваше Конър Макгрегър. Беше като фен. Беше просто един фен, който скочи с всички останали бойци и нахлу в Октагона – следеше Конър. По-късно питах жена си какво се е случило с това момче? С Макгрегър ли беше?

Тя ми отвърна, че след като проверил дали всичко е наред с Конър, просто си се върнал на мястото. Чудих се какво точно се случи. Беше някаква лудница. Как въобще успя да влезе в Октагона? Той просто отиде да види дали Конър е добре и после си се върна на мястото.“

Историята звучи налудничава, но е достоверна. Самият фен сподели приложеното по-горе видео в мрежата. В първите секунди от клипа ясно се вижда как добре облечен мъж влиза в клетката. Това се случва миг преди полицаите да я затворят.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.