Начало ММА Гастелъм отговори на Конър: Ти си прокажен

Гастелъм отговори на Конър: Ти си прокажен

Гастелъм отговори на Конър: Ти си прокажен
0

Келвин Гастелъм се обяви за носител на пояса в средна категория, след като мачът между него и Робърт Уитакър не се състоя. Те трябваше да премерят сили на UFC 234, но шампионът бе опериран по спешност.

Претендентът цъфна пред камерите с реплика на титлата на рамо.

Това вбеси Конър Макгрегър: 

„Защо този червей носи пояса в средна категория? Пълзят червеи по кожата му! Беше абсолютна лудост дори да си помислите, че може да го включите в такъв мач. Позволихте му да обикаля из залата и да се здрависва с нашите фенове.Бързо направете нещо по въпроса. И стерилизирайте този пояс. Веднага“, заяви той след галата.

Все пак Гастелъм не се посвени да отговори на ирландеца:

„Господи, искаш да си говорим за прокажни хора? Пич, който разпространява зарази из цяла Ирландия – това е Конър Макгрегър. Разпръсква семената си навсякъде, забременявайки жени, а след това се отрича. Този пич е прокажен, простете му“, не му остана длъжен бившият борец.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.