Начало ММА Генералният консул в Чикаго посрещна Багата и треньора му

Генералният консул в Чикаго посрещна Багата и треньора му

Генералният консул в Чикаго посрещна Багата и треньора му
0

Генералният консул на България в Чикаго – Иван Анчев, посрещна Благой Иванов-Багата и треньора му Родни Крислер.

Иван Анчев подари на единствения българин в UFC книга за живота и делото на американския журналист, наречен “Освободител на България” – Макгахан, и списание посветено на българската общност в Чикаго.

В края на срещата Багата получи пожелания за успех от генералния консул, съобщава сайтът „Chicago.bg“. Подаръци във вид на книги и българският трибагреник, зарадваха Крислер. Специалистът с радост развя знамето, докато двамата с Благой се разхождаха по главната пътна артерия – „Мичиган“.

Те разгледаха една от прочутите исторически забележителности на Чикаго – „Водните кули“. След това се качиха на 96-ия етаж на небостъргача „Джон Хенкок“ и успяха да се насладят на Ветровития град от високо.

Оказа се, че охранителите на заведението там са фенове на Иванов. Те се снимаха за спомен с него и дори в знак на благодарност направиха жест, като платиха сметката. След тях и някои от американците също разпознаха Багата и помолиха за снимки.
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.