Начало ММА Гласят „Хищника“ срещу Исаев за Bellator 301

Гласят „Хищника“ срещу Исаев за Bellator 301

Гласят „Хищника“ срещу Исаев за Bellator 301
0

Даниел Джеймс пропусна перфектната възможност, за да се добере до титлата в тежка категория на Bellator, след като отстъпи с решение на Гьокан Сарикам през юни. Организаторите обаче му отварят нова възможност, като на Bellator 301 ще му изправят срещу Али Исаев.

„Хищника“ със сигурност осъзнава, че, когато си на 41 години, в MMA времето ти вече изтича, ако искаш да постигнеш нещо наистина значимо. Затова всяка следваща загуба за него може да се окаже последна в кариерата, тъй като младите лъвове в организацията дебнат и надали биха го пожалили, ако им се изправи на пътя.

Исаев от своя страна също наближава зенита на своята състезателна кариера, тъй като през декември ще навърши 40 години. На този етап обаче е видимо, че бившият шампион на PFL гази всичко по пътя си, защото активът му е от 9 чисти победи и само едно равенство срещу Стив Маури при дебюта му за Bellator през февруари.

Двамата ще са последният мач от подгряващите срещи на 17 ноември в Чикаго. Ярослав Амосов – Джейсън Джаксън и Сержио Петис – Пачи Микс ще разиграят съответно титлите в полусредна категория и „петел“.