Начало ММА Главният мач на Белатор 222 изненадва

Главният мач на Белатор 222 изненадва

Главният мач на Белатор 222 изненадва
0

Още с обявяването си битката между бившия шампион на UFC в лека категория Лиото Мачида и Чел Сонен бе считана за най-интересната на „Белатор 222“.

Завръщането на популярната организация в „Медисън Скуеър Гардън“ разбуни духовете в Ню Йорк. Дори от MSG сложиха рекламни билбордове за събитието със снимка на двамата бойци.

Този мач трябваше да бъде факт много отдавна.

Специалистите считаха, че това ще е главното събитие на галавечерта на 14 юни, но се оказа, че всички грешат. Честта ще бъде за Рори МакДоналд и Нейман Грейси.

Двамата влизат в лют спор за пояса в полусредна категория.

Мачида и Сонен ще участват в подглавната битка. Това ще се отрази и на хонорарите, които състезателите ще получат за появата си на събитието.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.