Начало ММА Голям шеф призна: Емелианенко е в плачевно състояние
0

Голям шеф призна: Емелианенко е в плачевно състояние

Голям шеф призна: Емелианенко е в плачевно състояние
0

Президентът на AMC Fight Nights Камил Гаджиев коментира плачевното състояние на Александър Емелианенко. Популярният руски боец се появи пиян на ACA 118 в Москва, където бе почетен гост.

„Той е в лошо състояние и сега дори не съм сигурен, че ще излезе някога от него. За Александър клиниката е като курорт – той почива там две седмици, след което излиза и отново пие. Следователно единственият сценарий за него е да реши сам, че има нужда от лечение, а това вече е въпрос на характер. Всеки път му става по-трудно да се реши на някакво дълго безалкохолно пътуване“, каза Гаджиев.

„Доколкото знам, той пие от няколко години и не спира. Да, имаше момент, когато той беше в Грозни, през известна част от времето очевидно не пиеше, докато беше там. Но след това видях мача му с Мага Исмаилов. Саша създаде впечатление на човек, който никога не е спирал да пие. Предложих му боксова битка с Минеев, но когато го видях в битка с Мага, разбрах, че е невъзможно да проведе подготовка„.

Хаджиев разбира и защо Фьодор Емеляненко не прави никакви опити да помогне на по-малкия си брат.

„Представете си, ако всички сме толкова уморени от Саша, тогава колко е уморен Фьодор от него. Той е видял и знае много повече. Мисля, че обществото направи два или три опита да спаси Саша, а представете си колко такива опити е направил Фьодор. Разбирам отлично защо той иска да стои настрана от всичко това“, завърши Гаджиев.