Начало ММА Грег Харди ще замести Дос Сантос срещу Волков в Русия

Грег Харди ще замести Дос Сантос срещу Волков в Русия

Грег Харди ще замести Дос Сантос срещу Волков в Русия
0

Грег Харди се би с Бен Сосоли само преди 3 дни, а на 9 ноември отново ще влезе в клетката. Бившият състезател по американски футбол ще замени Жуниор дос Сантос в подглавното събитие на UFC Fight Night 163, срещу Александър Волков.

Харди ще отиде на вражеска територия – в Москва.

Първоначално Дос Сантос и Волков бяха обявени за участници в главния мач, но след това Дейна Уайт реши такъв да бъде Забит Магомедшарипов – Калвин Катар. Битките ще се играят на стадиона на ЦСКА (Москва).

Миналия уикенд Харди победи Бен Сосоли в мач от главната карта на UFC on ESPN 6 чрез единодушно решение, но по-късно резултатът от двубоя бе променен на „несъстоял се“. Причината за това решение на UFC е използването на инхалатор между рундовете.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.