Начало ММА Има по-важен мач за Махачев от реванша с Волкановски, според мениджъра му

Има по-важен мач за Махачев от реванша с Волкановски, според мениджъра му

Има по-важен мач за Махачев от реванша с Волкановски, според мениджъра му
0

Ислам Махачев спечели най-важния мач до момента през 2023 г. в UFC срещу Алекс Волкановски, но мнозина призова за реванш, тъй като останаха разочаровани от липсата на нокаут или събмишън между двама от най-добрите бойци в света. Мениджърът на Махачев – Али Абделазиз, обаче не вижда особен смисъл в повторение на този мач, защото погледът на екипа е нагоре.

Ислам няма какво да спечели от подобен реванш. Дори да го победи, той си остава дребен човек. Бихме се с него, защото беше №1 в ранкинга. Честно казано, исках реванша. Докато го обмислях от неговия екип започнаха да говорят глупости и го съсипаха. Ислам ще трябва да брани титлата си срещу Бенеил Дариуш и за целта има да върши доста работа. Ако продължи да печели, ще трябва да се качи в полусредна категория. Бенеил Дариуш обаче е най-силният съперник на Ислам Махачев в момента. Не ме интересува мнението на останалите. Аз го знам, Ислам го знае и Хабиб го знае“, каза Абделазиз пред The Schmo.

За австралиеца сега голямата задача е да опази пояса си срещу Яир Родригез през лятото преди да търси отмъщение от Махачев, така че и той има своята работа за вършене до края на годината.