Начало ММА Йоел Ромеро ще става телевизионна звезда
0

Йоел Ромеро ще става телевизионна звезда

Йоел Ромеро ще става телевизионна звезда
0

Кубинският ММА боец Йоел Ромеро ще участва в телевизонен риалити формат на американо-испанската медия „Телемундо“. Олимпийският медалист от Сидни, 2000 г. ще вземе участие в екстремно телевизионното предаване „Екзатлон“ заедно с още 19 души, някои от които световни и олимпийски шампиони, други съвсем обикновени хора. Участниците ще бъдат разделени на четири отбора от по пет мъже и пет жени. Те ще трябва да се справят по отделно с екстремните условия, в които ще бъдат поставени. Всяка седмица по един ще напуска формата, а победителят ще грабне наградата от 200 000 щатски долара.

 


Бившият претендент за титлата трябваше да се изправи срещу сънародника си Пауло Коща на събитието UFC 230, но поради тежките травми на лицето му от пет-рундовата война с Робърт Уитакър през юни, 2018 г., му бе забранено от лекарски лица да стъпва в Октагона поне до началото на 2019 г. Изглежда Ромеро не си губи времето и е намерил ново поприще да тества силите си.

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.