Начало ММА Как Кадиров посрещна шампиона: Почетно звание и Мерцедес (ВИДЕО)
0

Как Кадиров посрещна шампиона: Почетно звание и Мерцедес (ВИДЕО)

Как Кадиров посрещна шампиона: Почетно звание и Мерцедес (ВИДЕО)
0

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе посрещнат като герой в имението на чеченския лидер Рамзан Кадиров. Той победи Конър Макгрегър в исторически двубой и е с актив от 27 победи в 27 мача. Кадиров пък е изключително запален по ММА и има свой боен клуб.

Нурмагомедов бе посрещнат с много почести и удостоен с титлата “Почетен гражданин на Грозни”. Боецът получи и чисто нов Мерцедес от Кадиров.

„Дадох тържествена вечеря в чест на скъпия ни брат Хабиб Нурмагомедов. В четвъртък той ми дойде на гости в Грозни. Хабиб е един от великите бойци в смесените бойни изкуства. Той има 27 мача и 27 победи, включително над най-известните съперници. Целият свят продължава да обсъжда неговата изключително зрелищна и убедителна победа над ирландеца Конър Макгрегър. Поканих на срещата с Хабиб известни бойци от чеченския републикански спортен клуб “Ахмат”. Кметът на град Грозни Ибрахим Закриев обяви, че Хабиб получава титлата „Почетен гражданин на град Грозни”, разказа Кадиров.

“Голямо благодаря на Рамзан Ахматович Кадиров и на цялата братска Чечня. Нямам думи да опиша колко съм ви благодарен за подкрепата. Хвала на Аллах, който направи всички нас братя чрез нашата религия. И голямо благодаря за щедрия подарък и най-вече за уважението, проявено към мен”, написа Хабиб Нурмагомедов в отговор.

Публикувахте от Fight Club Akhmat в Четвъртък, 11 октомври 2018 г.