Начало ММА Колби Ковингтън не смята Джон Джоунс за най-великия боец на всички времена

Колби Ковингтън не смята Джон Джоунс за най-великия боец на всички времена

Колби Ковингтън не смята Джон Джоунс за най-великия боец на всички времена
0

По време на престоя си в Iowa Central Community College Ковингтън и Джоунс бяха съквартиранти, преследвайки мечтата си да бъдат най-добрите борци.

Възможностите на Джоунс са добре известни в октагона, след като наскоро спечели втората си дивизионна титла, ставайки шампион на UFC в тежка категория миналия март. Задушаването с „гилотина“ в първия рунд над Сирил Ган беше 15-ата победа на „Bones“ в битки за титлата на UFC – най-много в историята на промоцията.

Като петно в спортната история на Джоунс, са изявите му извън клетката. Независимо дали става въпрос за инциденти, свързани с бой, или такива за използване на забранени супстанции, следователно и провалянето му на допинг тестове. Тези събития определено засенчват неговия безспорен талант.

Всички знаят множеството тестове за стероиди, на които той се провали, така че как можеш да се наречеш чист спортист и най-великият за всички времена, когато си измамил на множество тестове за стероиди и си нарушил много закони? За мен най-великият боец ​​на всички времена трябва да бъде добър боец ​​в клетката и извън клетката”, каза Ковингтън пред MSCS Media.